Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.8.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Kapteeni Jack Sparrow ja Barbossa lähtevät tehtävälle etsiä nuoruuden lähde ja sen käyttämiseen vaadittavat rituaaliesineet, hopeiset pikarit ja merenneidon kyynel… pian he kuitenkin huomaavat että Mustaparta ja hänen tyttärensä on myös lähteen perässä…

En odottanut Pirates of the Caribbeanin neljättä elokuvaa. Minun puolestani olisi vallan mainiosti saanut jäädä trilogiaksi. Kukaan leffassa ei ollut entisellään. Kaikkien roolisuoritukset olivat vähän alatasoisia ja juoni ampuili sinne sun tänne. Eniten kuitenkin ehkä ärsytti että koko touhu on jo nähty. Leffassa ei ollut kovinkaan paljon uutta ja ihmeellistä ja tarina oli keksimällä keksitty. Erikoistehosteetkin näyttivät silmissäni jotenkin kököiltä, lavasteista puhumattakaan. Väsähtänyttä meininkiä. Loppupeleissä kuitenkin kohtalaisen hyvää viihdettä, ainakin putkiaivoilla katsottuna.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!