Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.10.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Jack Sparrow tekee paluun kun Will Turnerin poika Henry etsii isäänsä ja pyrkii rikkomaan kirouksen. Samalla epäkuolleiden armeija haluaa päästää Sparrowin päiviltä kapteeni Salazarin johdolla. Kirouksen murtaminen auttaisi sekä Sparrowia että Turneria pääsemään vihamiehistään eroon pysyvästi…

Pirates of the Caribbean -saaga saa jatkoa tauon jälkeen. Järjestyksessään viides elokuva on viihdyttävä, mutta jotenkin innoton. Javier Bardemin näyttelyä ja lausuntaa on ilo katsoa, Johnny Depp on sama tuttu itsensä, joskin hitusen vanhempi kuin ekoissa. Ihan hyvä elokuva, joskaan ei herätä kummoisempia hurraahuutoja. Viihdyttävä, kuten edeltäjänsä, mutta vähän jo liian tuttu kuvio, turhankin kierrätetty tarina.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!