Nyles on elämäänsä kyllästynyt onnettomassa parisuhteessa elävä nuorimies, joka elää samoja hääjuhlia yhä uudelleen ja uudelleen. Kirjaimellisesti nukahtaessaan, kuollessaan tai mystiseen luolaan astuessaan hän herää aina uudelleen sängystään samaan päivään, samaan aikaan kuin eilen…

Palm Springs on moderni ”Päiväni murmelina”, jota tähdittävät mm. Andy Samberg, J. K. Simmons, Cristin Miliot ja Meredith Hagner. Ensin mainittu monelle tuttu The Lonely Island huumoriryhmästä, mutta sittemmin myös mainioista komediaelokuvista. Hauska heppu. Elokuvan on ohjannut Max Barbakow, jonka aiempi tuotanto ei sano mitään. Leffa löi ällikällä, sillä vaikka idea on sinänsä kierrätetty scifi- ja fantasialeffoissa aika monta kertaa, se onnistui kertomaan asiat harvinaisen omaperäiseen tyyliin.

Palm Springs on myös todella hauska elokuva. Se sisältää paljon mustaa, outoa huumoria ja siksi roolikin sopii Sambergille kuin nenä päähän. Leffa sisältää myös loistavan opetuksen elämästä ja merkityksellisyydestä, tai ainakin herättää näistä aiheista ajatuksia. Lopun pätkän paljastus saa haukkomaan henkeä innostuksesta. Loistava elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!