Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.7.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Paul Kersey on menestynyt kirurgi. Eräänä iltana perheen kotiin tunkeutuu murtovarkaat, joiden keikka menee pieleen. Tuloksena kuollut vaimo ja hengenvaarassa oleva tytär. Paul päättää ottaa ohjakset omiin käsiinsä ja lähtee metsästämään pahiksia kaduille…

Death Wish on ilmeisesti remake, alkuperäistä en ole nähnyt. Ihan mukaansatempaava elokuva, mutta sisältää kuitenkin sen verran paljon puista näyttelyä (etenkin Bruce Williksen osalta) ja ontuvaa logiikkaa, että katsominen lähinnä kyllästyttää. Raakaa väkivaltaa elokuvasta löytyy kosolti, mutta se taitaa ollakin Eli Rothin trademark. Vincent D’Onoforio ja Elisabeth Shuen osalta homma toimii. Camila Morrone on lähinnä kaunis kasvo. Ihan OK, mutta olisin kaivannut taustatarinaa vähän enemmän auki. Nyt homma jäi liian levälleen ja loppukin oli liian ”helppo”.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!