Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Henryn morsian Kate kuolee traagisesti hääpäivänänsä. Vuosi on kulunut, ja Henry ei ole vieläkään päässyt yli Katen kuolemasta. Kaikki muuttuu kun hän tapaa Ashleyn. Kate kuitenkin kummittelee vielä maan päällä, ja pistää kaikkensa peliin Ashleyn ja Henryn suhteen rikkomiseksi…

Tässäpä vasta ratkiriemukas komedia. Leffa on hieno piristysruiske harmaaseen päivään. Paul Rudd on yksi ehdottomista komediasuosikeistani. Jason Biggs on myös aivan loistava. Pidän tämän tyyppisistä romanttisista komedioista, joissa on mukana hieman yliluonnollisuutta/fantasiaa. Pidin etenkin papukaijakohtauksesta. Tätä elokuvaa voin suositella erityisesti kaikille seurusteleville pareille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!