Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Rikas gallerianomistaja Susan Morrow elää tyytymätöntä elämää pettävän ukkonsa kanssa. Kun kirjailija exä lähettää Susanille luettavaksi uusimman novellinsa, Susan alkaa kaipaamaan elämää ex-miehensä kanssa…

Tom Fordin ohjaamaa Nocturnal Animalsia voisi kuvailla sanoilla omaperäinen, omituinen, mysteerinen, kiehtova, salaperäinen ja ajatuksia herättävä. Leffa on taiteellinen vähän samaan tapaan kuin Black Swan tai Whiplash, mutta paljon kompleksimpi. Amy Adams suoriutuu roolissaan erinomaisesti, samoin Jake Gyllenhaal. Ehkä aihepiiri, tai jokin muu leffan kokonaisuudessa ei kolahtanut kun jäi henkilökohtaisesti valjuksi, mutta aukinaisuudesta ja kronologisen järjestyksen rikkomisesta plussaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!