Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 22.6.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Suomalaiselta nimeltään ”Himoshoppajaan salaiset unelmat” on kertomus naisesta nimeltä Rebecca Bloomwood, joka kirjaimellisesti shoppailee liikaa. Rebecca käyttää rahoja tavaroihin joita ei edes tarvitse, ja shoppaamisesta on tullut sairaalloinen elämäntapa. Kaikki muuttuu kun nainen saa potkut töistä, ja shopatakseen lisää Rebecan pitää saada uusi työpaikka tienatakseen rahaa ja ostaakseen lisää tavaroita…

Confessions of a Shopaholic on aika peruskomediaa. Leffa muistutti hyvin paljon vastaavia elokuvia, kuten Paholainen pukeutuu Pradaan, mutta pidin siitä. Isla Fisher muistuttaa näyttelijänä Amy Adamsia, joka on yksi lemppareistani. Elokuvassa keskeisenä teemana ja hauskuuttajana oli myös Suomi ja suomalainen kulttuuri, josta yllätyin ja myöskin tykkäsin. Värikäs ja hyväntuulinen elokuva. Kelpo komedia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!