Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Nim on pieni tyttö, joka asuu tieteilijäisänsä Jackin kanssa trooppisella saarella Tyynellä Valtamerellä. Eräänä päivänä Nimin isä lähtee kuitenkin merille, eikä palaakaan takaisin. Samaan aikaan ilkeät merirosvot ovat valtaamassa saarta. Epätoivoinen Nim eläinystävineen ottaa yhteyttä sankariinsa Alex Roveriin pelastaakseen saarensa…

Nimin Saari on hyväntuulinen koko perheen seikkailuelokuva. Leffa ei ole kovin kaksinen, mutta siitä tykkää jos osaa yhtään olla lapsenmielinen. Pidin eläinten ja jopa aikuisten hulluttelusta. Lapset ovat vahingoniloisia, ja tässä nauretaan paljon vahingoille. Leffa on positiivinen ja virkeä. Suosittelen kaikille lapsiperheille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!