Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.7.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Sam Childers on moottoripyöräjengiläinen, huumeidenkäyttäjä, rikollinen, joka tulee uskoon päästyään vankilasta. Uskoon tullessaan mies haluaa tehdä hyvää ja päättää rakentaa kirkon. Lähetystyöhön lähtiessään Childers huomaa että Afrikassa häntä tarvitaan paljon enemmän. Sam näin ollen dedikoi elämänsä ugandalaisten lasten pelastamiselle…

Machine Gun Preacher on ihan hieno biografia Sam Childersin elämästä. Leffa on mielenkiintoinen, mutta ehkä liian pitkä, sillä loppua kohden rupesi toisto kyllästyttämään. Gerard Butler on hyvä roolissaan. Tykkäsin myös Michael Shannonista elokuvassa. En oikein osaa sanoa onko elokuva hyvä vai huono. Sanoma, ja varsinkin tositarina on todella jees, mutta katselukokemuksena jokin tökki. Lisäksi ajankulusta ei kerrottu missään vaiheessa, joutui arvailemaan. Biografiana hyvä, leffana keskinkertainen kokemus.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!