Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.6.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Kun nuori Jay Moriarity vakoilee Frosty-nimistä ammattisurffaria ja löytää maapallon suurimpia aaltoja, ”Mavericksin”, jota luultiin myytiksi, Jay haluaa oppia surffaamaan tuolla hengenvaarallisella aallolla. Poissaolevan isän omaava Jay ottaa Frostysta isähahmon ja opettelee surffaamaan aina vain isommilla aalloilla…

Chasing Mavericks on upea ja innoittava tositapahtumaan perustuva sporttidraama. Näyttely on huikeaa, Gerard Butler ja Jonny Weston tekevät molemmat loistosuorituksen ja kemia näyttelijöiden välillä pelittää. Tarina on äärimmäisen mielenkiintoinen ja leffan katsomisen jälkeen haluaa tietää Jay Moriaritystä enemmänkin. Erittäin jännittävä ja mielenkiintoinen surffailusta kertova leffa. Opettaa myös loistavia faktoja elämästä ja pistää vähän miettimään asioita. Parhaita urheiluaiheisia draamaelokuvia, joita olen nähnyt. Live like Jay!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!