Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.3.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Ellen tilaa afrikkalaisen hedelmällisyyden naamion, joka osoittautuukin rumaksi ja hirvittäväksi. Tuon naamion hankkimisen jälkeen Ellen on nähnyt kauhukuvia miehestä jota hän nimittään Painajaismieheksi. Painajaismies ei jätä Elleniä rauhaan, ja hän joutuu lääkitykseen. Hänen miehensä on huolissaan hänestä, ja aikoo laittaa hänet hoitoon. Mutta kaikki meneekin pieleen, kun Painajaismies osoittautuukin luultua todellisemmaksi…

Osa After Dark -Horror Festin elokuvista on ollut huonoja, ja osa jopa katsottavia. Nightmare Man sattui olemaan yksi niistä huonommista. Sisälsi epäkohtia, kliseisen juonen… elokuva ei kuitenkaan ollut mikään älyttömän huono, mutta huono joka tapauksessa. Ö-kauhua ö-näyttelijöillä. Täytyy sanoa että piru/paha oli hyvin kuvattu ja äänitehosteet olivat hienoja, mutta juuri muuta hyvää elokuvasta en löytänyt.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!