Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

New Yorkin kansallismuseon johto suunnittelee museoesineiden interaktiivista uudistusta teknisillä laitteilla. Toimeenpanon tullessa käyttöön vanhat museoesineet roudataan toiseen paikkaan, ja siitähän muuttajat eivät ole mielissään. Muuttovaiheessa museo herää jälleen eloon, ja museoesineet alkavat protestoida. Tutakhamonin ilkeä ja veli päättää ottaa ohjat käsiinsä, ja valloittaa museon lisäksi koko maailman. Pieni nappulalänkkärisoturi Jed kutsuu vanhan kunnon museon entisen yövartijan Larryn paikalle sotatilan vallitessa…

Yö Museossa jatko-osa oli jopa parempi kuin ensimmäinen elokuva. Ben Stilleriä on aina mukava katsoa, ja yllättävä näyttelijä elokuvassa oli ratkiriemukas komediamestari Jonah Hill. Vaikka hänen osansa ei ollut suuri, olin silti iloinen että mies oli mukana elokuvassa. Leffa oli viihdyttävä, ja sopii mainiosti koko perheelle illan leffavalinnaksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!