Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 23.7.2014, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 26-vuotias.

Tobey Marshall tykkää autoista. Myös rikas mies Dino Brewster on autojen ystävä. Tobey on kuitenkin niin parempi mekanikko kuin kuskikin ja valjakon väliä hiertää kateus ja kolmiodraama. Kaverin kuollessa auto-onnettomuudessa ja Tobeyn joutuessa syntipukiksi Tobey päättää näyttää Dinolle haastamalla hänet pahamaineisessa laittomassa De Lyon maantiekilpailussa…

Pidän Aaron Paulista, mutta jotenkin tässä leffassa hänen näyttelynsä on melko puista. Intohimo kateissa. Leffa on joka tapauksessa autoiluleffaksi melko viihdyttävä. Juuri niitä leffoja, joita voi katsoa eskapistimaisesti liikaa miettimättä. Jännittävä kaahailuleffa, josta ei puutu äksöniä eikä draamaa. Ilmeisesti perustuu tietokonepeliin. Viihdyttävää settiä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!