Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

John on juuri joutunut tyttöystävänsä jätettäväksi. John yrittää toipua erosta parhaansa mukaan, kunnes tapaa naapurinsa. Naapurissa asuu kaksi hottista tyttöä, ketkä tuntuvat kiinnostuvan Johnista. John käyttää tilaisuuden hyväkseen, mutta huomaa että kaikella on seurauksensa…

Naboer on jotenkin kyllästyttävä elokuva. Leffa on erittäin seksistinen, eikä sisällä tarpeeksi toivottua trillerielementtiä. Elokuva on kokonaisuudessaan melko pliisua draamaa. Leffassa esiintyy sivuroolissa loistavasta Millenium-trilogiasta tuttu ruotsalainen Michael Nyqvist. Tanskalaiseksi elokuvaksi ihan kohtalainen, mutta jotenkin jäi katselukokemus pettymykseksi, ja vajaaksi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!