Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.1.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Minin äiti on bilettäjä, alkoholisti, ja välinpitämätön biatch. Minin isäpuoli on varakas lakimies. On sanomattakin selvää, että näiden kahden avioliitto on jotain muuta kuin auvoa. Mini on itsekäs lukiolainen, joka tykkää kokeilla kaikkea uutta, oli se sitten rohkeaa tai ällöttävää. ”Minin ekoja kertoja” ovat uudet kokemukset, joita hän suorastaan janoaa. Näihin kuuluu seksin harrastaminen isäpuolensa kanssa, ja äitinsä murhan suunnitteleminen…

”Minin eka kerta” on melko monipuolinen elokuva, sillä se sisältää draamaa, komediaa, ja trilleriä. En ole kovin usein nähnyt komediaa trilleriin yhdistettynä, mikä on vaihteeksi oikein mukavaa. Pidin elokuvan näyttelijöiden suorituksista. Leffassa nähdään maanmainiot Alec Baldwin, Carrie-Anne Moss, Nikki Reed, Luke Wilson, ja Jeff Goldblum.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!