Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.1.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Adam ja Barbara ovat onnellinen aviopari joka on juuri päässyt viettämään lomaa uudessa kodissaan. Parille kuitenkin sattuu onnettomuus ja he kuolevat. Elämä kuolleena ei ole helppoa, varsinkaan jos taloon muuttava perhe on äärimmäisen ärsyttävä. Pari yrittää ajaa perheen pois, mutta heiltä loppuu keinot ja he joutuvat ottamaan yhteyttä biomanaaja Beetlejuiceen, joka ei olekaan niin kiltti heppu miltä alussa vaikutti…

Beetlejuice on hauska ja mielikuvituksellinen komedia. Elokuvassa on paljon elementtejä jotka todellakin kertovat että se on Tim Burtonin ohjaama. Pidin elokuvan värikkyydestä ja omaperäisyydestä. Tällaista kuolemahupifantasiaa katsoo mielellään. Alec Baldwin, Geena Davis ja Winona Ryder olivat loistavia rooleissaan. Michael Keatonista tuli mieleen Jack Nicholson.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!