Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.4.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Leffan loppusanat kiteyttävät elokuvan aika hyvin: ”Koirat eivät käytä hienoja autoja, isoja taloja, tai suunniteltuja vaatteita. Vetinen puukapula kelpaa vallan hyvin. Koirat eivät välitä oletko rikas vai köyhä, ovela tai tylsä, älykäs tai tyhmä. Anna heille sydämesi, niin he antavat omansa. Kuinka monesta ihmisestä voit sanoa saman? Kuinka moni ihminen saa sinut tuntemaan, että olet harvinainen ja puhdas ja erityinen? Kuinka moni ihminen saa sinut tuntemaan että olet ainutlaatuinen?”.

Yksi ihanimmista elokuvista mitä olen nähnyt, mutta samalla myös yksi itkettävimmistä. Olen varma että tämä elokuva koskettaa jokaista koiran omistanutta ja vähänkin eläinrakasta ihmistä. Elokuva oli kaunis ja hyväntuulinen paketti, ja erittäin hyvin rakennettu. Elokuva herätti ajatuksia ja tunteita, ja sai minut monta kertaa purskahtamaan itkuun. Owen Wilson ja Jennifer Aniston vetivät kerrassaan huippuroolit. Elokuvan äärimmäisen positiivinen ulosanti on sanoinkuvaamatonta. Suosittelen kaikille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!