Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 5.12.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Jo pienestä taikatemppuja tehneet Burt ja Anton ovat nousseet huipulle Las Vegasin hotelli Dougissa ihmeellisenä Burt Wonderstonena ja Anton Marveltonina. Särön menestykseen luo kuitenkin katutaikuri Steve Gray ja hänen ääliömäinen telkkarishownsa ”Mielenraiskaaja”…

Kyllä minua ainakin nauratti, monesti ihan kunnolla. Onhan leffassa sentään Steve Carrell, Steve Buscemi, Jim Carrey, James Gandolfini, Alan Arkin ja Olivia Wilde. Hauskoja tyyppejä kaikki. Ja kukapa ei pitäisi taikatempuista? Leffassa on hauska idea, mukavasti etenevä juoni ja hyvät näyttelijät. Parodisoi myös hienosti esim. Criss Angelia. Hieno, tarkoituksella naurettava, viihdyttävä komedia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!