Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 10.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Brittien duudsonit, Dirty Sanchez -ryhmä panee parastaan. Tarjolla on aina jotain jäynää kaverin kiusaksi. Leffassa nähdään paljon epämiellyttäviä asioita, kuten kannibalismia (ihmistä tai ihmisen osan syömistä), koprofagiaa (ulosteiden syömistä), ruumiinosien lävistämistä, hulluja stuntteja, hengenvaarallisia asioita, ja tietenkin paljon miespuolista alastomuutta ja kirosanoja. Eikä unohdeta ryyppäämistä…

Dirty Sanchez on likainen joukko lapsellisia miehiä, mutta puoleentoista tuntiin mahtuu paljon typeryyttä. Itse asiassa tietyt asiat ovat niin typeriä, että niille nauraa väkisinkin. Sanotaan, että jos pystyt katsomaan tämän irvistämättä, ällöksymättä tai oksentamatta, olet yhtä sairas kuin itse Dirty Sanchezin jäsen. Itse meinasin oksentaa, ja monessa kohtaa piti irvistää. Ei ole terveiden ihmisten hommaa. Leffaan mahtui kuitenkin sen verran nauruhermoja hajottavia juttuja, että pidin siitä. Samaan aikaan helppoa ja vaikeaa katseltavaa. Aikuisten K18-20-kamaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!