Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.3.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Outo musta huume laajentaa tajuntaa. Käy myös ilmi, että huumeen käyttäjät eivät enää palaa ennalleen – ainakaan ihmisenä. Vahingossa huumetta saanut Dave ja hänen sekopääkaverinsa John selvittelevät universumin mysteeriä…

Todellista mindfuckia pari tuntia putkeen. Vaikka en mitään ymmärtänytkään, tykkäsin elokuvasta todella paljon. Leffa on melko nopeatempoinen ja vaikeakulkuinen, mutta jännittävä ja erityisesti hauska. Sanotaan, että se noudattaa myös kirjaa aivan täydellisesti. Tämä on leffa, joka täytyy varmaan katsoa toisenkin kerran, jotta saisi jotain irti. Tai sitten ei. Joka tapauksessa erittäin hyvä pätkä, vaikkakin älyttömän outoa katsottavaa.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!