Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 29.11.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jennifer ja Needy ovat tavallisia lukiolaisia. Jennifer on hieman ulospäinsuuntautuvampi ja seikkailunhaluisempi kuin Needy, mutta kaverukset ovat olleet bestiksiä jo hiekkalaatikkoajoista. Kaikki muuttuu kun pikkukaupunkiin tulee indiebändi nimeltä Low Shoulders, jotka kidnappaavat Jenniferin. Tapahtuneen jälkeen kylässä alkaa tapahtua outoja murhia, eikä Jennykään ole enää entisensä…

Jennifer’s Body ei ollut niin huono elokuva mitä odotin. Kun odotukset on erittäin matalalla, elokuvakin vaikuttaa hyvältä. Ja ihan hyvä se olikin. Mitään mullistavaa elokuva ei ole, mutta kuitenkin ihan katsottavaa viihdettä. Jos pitää demoneista ja Megan Foxista, elokuva uppoaa varmasti. Paljasta pintaa oli ehkä vähän turhankin paljon kauhuelokuvaan nähden. Näyttelijäsuoritukset eivät olleet huippuluokkaa, mutta ihan uskottavia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!