Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 30.3.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Ystävänsä kuoleman jälkeen joukko nuoria lähtee maalle juhlimaan Juhannusta. Maalla on outo ja pelottava ukko Leonard, jonka porukka ei kuitenkaan anna häiritä. Bileet keskeytyvät kun kuolleen tytön Sophien kaksoissisko Megan alkaa kokea yliluonnollisia ilmiöitä liittyen siskoonsa…

Solstice on suhteellisen hyvä kauhuelokuva. Kunpa vain idea ja juoni olisi ollut parempi. Toteutuksessa ei ole mitään vikaa, eikä myöskään näyttelijöissä. Smallvillessä esiintyneen Aaronin kaksoisveli Shawn Ashmore on tässäkin elokuvassa tuttu hyvä itsensä. Jo erittäin tutuksi tullut ihastuttava Amanda Seyfried on myös elokuvassa loistava. Tämä on vain sellainen elokuva jonka idea on jo nähty. Blair Witch Projectin ohjaajalta muuten ihan menevä kauhupätkä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!