Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Sisko ja veli ovat matkalla kotiin yhtä Amerikan pisimmistä valtateistä. Matkalla heitä häiritsee kova-ääninen ja pelottava iso auto. Auton ajettua ohi, sisarukset huomaavat läheisellä pihalla tapahtuvan jotain outoa. Veli päättää mennä katsomaan vanhan kirkon jäteputkea saadakseen mielenrauhan, ja törmää järkyttävään löytöön…

Jeepers Creepers on ihan katsottava örkkikauhuleffa, vaikka loppupeleissä melko turhaa ajanhaaskausta. Leffan juoni on vähän liian simppeli, ja sisällötön. Komedioista tuttu Justin Long ei oikein tunnu sopivan tähän rooliin. Mitään ei selitetä, ja loppuleffa on pelkkää pakomatkaa. Sekundakauhua ”parhaimmillaan”. Katso, jos on aivan pakko.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!