Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 26.8.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Lucas ja Clémentine asuvat kaksistaan rauhallisessa, mutta eristetyssä maatilan talossa. Clémentine on opettaja, joka päivän päätteeksi lähtee maalle viettämään aikaa miehensä kanssa. Yöllä pariskunta herää outoon ääneen. Talossa alkaa tapahtua outoja, ja heistä tuntuu kuin he eivät olisi yksin… joukko tuntemattomia terrorisoi heidän rauhaansa läpi yön.

Ranskalaista leffaa toisensa perään… Ills (tunnetaan myös nimellä ”Them”) on perinteistä kauhua. Leffan todennäköinen remake on Liv Tylerin tähdittämä Strangers (2008), joka on paljon parempi tätä elokuvaa. En pitänyt leffan miljööstä, enkä näyttelijöistä. Jotenkin liian perusleffa, eikä edes yhtään pelottava, vaan pikemminkin tylsä…

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!