Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.6.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Jess ja Ryan ovat onnellinen aviopari. Ryanin veli Roman on rikollistaustainen ja hieman pelottava tyyppi. Etenkin Jess pelkää häntä, ja haluaa hänet ulos kodistaan jossa hän väliaikaisesti asustelee. Mutta kun Roman on ehdonalaisessa, Ryan haluaa auttaa häntä uuteen alkuun. Käy onnettomuus, ja sattumoisin Ryan ja Roman törmääväät toisiinsa autokolarissa. Kummatkin vaipuvat koomaan, mutta Roman virkoaa. Jessin oltua Romanin läheisin, Roman menee Jessin luokse asumaan. Jess tajuaa pian, että Roman muistuttaa hieman liikaa hänen aviomiestään…

Possessionissa on kiintoisa idea. Elokuva on hyvin tehty, ja pitää otteessaan loppuun asti. Pidin elokuvan näyttelijöistä, jotka ovat vakiokamaa tämäntapaisissa elokuvissa. Leffan toinen puolisko ja etenkin loppu ei ollut ollenkaan mieleeni. Luin katsomisen jälkeen juttuja ja sain selville että elokuvasta on myös vaihtoehtoinen loppu, joka on hitusen parempi. Se ei kuitenkaan pelasta kokonaisuutta. Tämä on jenkkiversio alkuperäisestä korealaisesta Jungdokista, joka pitäisi myös katsastaa. Ei hyvä eikä huono elokuva.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!