Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 4.6.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Eletään vuotta 1892. Legendaarinen Yhdysvaltain armeijan kapteeni Joseph J. Blocker saa viimeiseksi tehtäväkseen saattaa punanahkoja toiseen tukikohtaan. Joe ei meinaa tähän suostua, sillä hänen vihansa alkuperäisasukkaita kohtaan kumpuaa menneisyydestä, jossa hän menetti kavereitaan verisissä taisteluissa. Pitkin hampain hän kuitenkin lähtee pitkälle matkalle, joka ei taitukaan ihan niin helposti kuin kuvitella saattaa…

Scott Cooperin ohjaama hostiles on hidas, tunnelmallinen, mutta samalla väkivaltainen ja tapahtumarikas elokuva. Leffa käsittelee äärimmäisen upeasti vihan ja surun tunteita. Crazy Heart, Out of the Furnace ja Black Mass ohjaajalta Hostiles on tähän mennessä mielestäni ohjaajan paras elokuva. Christian Bale ja muut sopivat rooleihinsa kuin nakutettu. Suosittelen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!