Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 27.3.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

George Lonegan on yhdysvalloissa asuva mies, jolla on erikoinen lahja. George pitää tosin itse ”lahjaansa” kirouksena, hän nimittäin näkee kosketuksen kautta kuolleita ihmisiä ja pystyy kommunikoimaan heidän kanssaan. Ex-meediona työskennellyt George haluaa nyt eroon työstään, mutta veljensä pyrkii painostamaan häntä jälleen meedion töihin. Samaan aikaan ranskalainen Marie toipuu lomamatkalla tapahtuneesta Tsunamista ja briteissä Marcus niminen poika kaksosveljensä kuolemasta…

Clint Eastwoodin (vielä se pappa jaksaa!) ohjaama Hereafter on kerrassaan monipuolinen elokuva. Elokuva käsittelee elämää ja kuolemaa mahtavalla tavalla eri perspektiiveistä. Tykkäsin siitä, että elokuvaa katsoessa tuntui kuin olisi katsonut kolme elokuvaa kerralla. Vaikka elokuva käsittelee jotakuinkin samaa aihepiiriä, miljöö vaihtelee kolmen toisistaan erilaisen kanssa ja sulautuu samalla yhteen lähes täydellisesti.

Hereafter on omaperäinen ja hieno draamaelokuva aiheesta, joka herättää varmasti ajatuksia, tunteita ja mielipiteitä aiheesta kiinnostuneissa. Fiktiivinen teos, joka on puettu yllättävän uskottavaan muotoon. Suosittelen tsekkaamaan!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!