Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 11.12.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 16 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Bobby Garfield eli erikoisen, mutta onnellisen lapsuuden samalla paikkakunnalla, jossa ei koskaan tapahtunut mitään – kunnes muukalainen tuli asumaan naapuriin. Muukalainen oli erittäin ystävällinen vanha mies nimeltä Ted, joka oli täynnä mysteerejä. Tedistä tuli pian tavallaan Bobbyn kauan sitten kuolleen isän korvaaja. Mutta keitä ovat nuo tummapukuiset miehet…

Stephen King osaa kirjoittaa noin kolmesta kategoriasta: kauhu, jännitys/mysteeri, draama (usein lapsuuden tarinoita). Tässä elokuvassa on eniten jälkimmäisintä. ”Pedon Sydän” on hieno jännitysdraamaelokuva Bobbyn elämästä. Hieman surullinenkin se osaa olla. Suosittelen, Pedon Sydän on yksi Stephen Kingin katsottavimpia elokuvia.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!