Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.2.2017, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 7 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 29-vuotias.

Masentunut muusikkovampyyri palaa pitkästä aikaa yhteen vaimonsa kanssa, mutta vaimon nuorempi sisko palaa piinaaman parin seesteisyyttä yli 80 vuoden tauon jälkeen…

Ohjaaja-muusikon Jim Jarmuschin visio Only Lovers Left Alive on mielenkiintoinen, synkkä romanttinen draama-kauhu-komediaelokuva, joka valitettavasti kallistuu hieman kyllästyttävän artsyn puolelle. Tilda Swinton, Tom Hiddleston ja Anton Yelchin ovat elokuvassa ihastuttavia, enkä voi sanoa ettenkö olisi pitänyt monestakin asiasta. Kokonaisuuten leffa on kuitenkin vähän liian löyhä juoneltaan, eikä visuaalisuus päihitä elokuvan pysähtyneisyyttä. Musiikkikaan ei ihan suoraan uponnut. Kiehtovan erilainen, mutta keskinkertaiseksi jäi osaltani.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!