Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.1.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Hieman elämässään takapakkia kokenut heviteini Brody muuttaa sukulaistensa luokse. Koulussa kiusataan ja mikään muu ei oikein maistu kuin kitaran soittaminen. Tavatessaan Zakkin Brody perustaa bändin, jonka nimeää Deathgasmiksi. Löydetty paperilappunen sisältää nuotit biisiin, josta tuleekin yllättävän demonista menoa…

Deathgasm on hauska musta komedia parista heviukosta. Soundtrackista tunnistin Ihsahnia ja Emperoria, jo pelkästään siitä voi nostaa arviota puolikkaalla tähdellä. Leffan hahmot ovat sellaisia, joihin voi samaistua ja tarina on nauruhermoja kutkuttava. Milo Cawthorne ja James Blake ovat taitavia ja näyttely rokkaa muutenkin. Sopivasti kieli poskessa tehty hevileffa. Death to false metal!

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!