Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.1.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Eletään lähitulevaisuutta. Maapallon sääilmiöt ovat sekaisin, mutta Dutch Boy -niminen satelliitteja ja avaruusteknologiaa hyväksikäyttävä keksintö on saanut säät aisoihin. Koneisto alkaa kuitenkin käyttäytymään oudosti kun Afganistanissa jäätyy ja Hong Kongissa kiehuu. Dutch Boyn keksijänero kutsutaan hätiin pelastamaan pallo…

Geostormissa on yhdistelmä Day After Tomorrowia ja Gravitya. Samalla se muistuttaa legendaarisista klassikoista kuten Deep Impact ja The Core. Näyttely on aika pintapuolista, mutta minusta Gerard Butler ajaa jälleen asiansa. Juoni on scifileffoille tutun epälooginen, mutta ei se ei haittaa, sillä toiminta, tehosteet ja avaruushimmailut viehättävät. Puutteistaan huolimatta oikein katsottava elokuva, eikä todellakaan ansaitse kaikkea parjausta. Ihan jees.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!