Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 28.5.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

John ja Lara Brennan ovat onnellinen aviopari, jonka elämä kukoistaa. Perheen elämä kuitenkin pysähtyy kun poliisi rynnäköi sisään ja pidättää Laran syytettynä murhasta. Syytön Lara joutuu vankilaan onnettomien sattumien summana. Menee vuosia kun rikosta selvitellään, mutta Lara pysyy syyttömänä, ja pieni Luke-poika vain vieraantuu äidistään. Kun aviomies Johnille ei jää laillisia vaihtoehtoja, hän ryhtyy suunnittelemaan Lisan vapauttamista laittomin keinoin…

The Next Three Days on remake ranskalaisesta Pour Ellestä (suom. ”Kaiken se kestää”). Leffat ovat melko identtisiä ja olen tyytyväinen, että olin nähnyt alkuperäisen ennen jenkkiversiota. Alkuperäinen on aina alkuperäinen ja tässäkin tapauksessa remakea parempi. Vertaaminen saattaa olla tyhmää, mutta sallittua tässä tapauksessa. Tykkäsin toki myös tästä versiosta, mutta se jokin jäi puuttumaan. Russell Crowe sopi rooliinsa, mutta Diane Kruger oli Elizabeth Banksia paljon parempi. Tässä remakessa ei ollut niin paljon tunnettakaan. Yhtään tätä sorsimatta, katso mieluummin Pour Elle.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!