Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.7.2013, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Presidentin turvamies Mike Banning jää pois virastaan presidentin vaimon kuoltua onnettomuudessa, jossa hänellä oli osaa ja arpaa asiaan. Kun kuitenkin korealaiset yllättäen hyökkäävät valkoiseen taloon, Mike jää keskelle tulitaistelua ja päättää silti suojella presidenttiä kaikesta huolimatta…

Muunmuassa Gerard Butler, Aaron Eckhartin ja Morgan Freemanin tähdittämä Olympus Has Fallen on nopeatempoinen toimintaleffa, joka suorastaan puhkuu jenkkiläisyyttä ja Hollywood-äksöniä. Leffa sisältää enemmän reikiä kuin laki sallii, mutta on silti melkoisen viihdyttävää mäiskettä. Pidän Gerard Butlerin näyttelystä, eikä Aaron Eckhartikaan hassumpi ollut. Kaiken kaikkiaan sen verran ankaraa mättöä, että ”aivot narikkaan”-leffana toimii todella hyvin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!