Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.5.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Ystävykset tapaavat säännöllisesti keskenään ”peli-illan” merkeissä. Illoissa pelataan mitä tahansa kiehtovia pelejä. Kaikki on kivasti kunnes peli-illan päättää järjestää Maxin ärsyttävä isoveli Brooks. Käy ilmi että Brooksilla on mielessä laajempi peli, jossa kidnapataan osallistuja. Totuus ja fiktio kuitenkin sekoittuu kun kylään tuleekin oikeat rosvot…

Game Night on hauska ja jännittävä sekoitus mustaa komediaa ja rikostoimintaa. Jason Batemanin ja Rachel McAdamsin kemiat toimivat hyvin yhteen ja elokuva aiheuttaa spontaaneja naurunpyrskähdyksiä. Loppua kohden tulee mukavasti ennalta-arvaamatonta kamaa. Jesse Plemonsin hahmo Gary on huikea kaikessa kiusallisuudessaan. Omaperäinen komedia, jota voin jopa suositella.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!