Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 14.9.2011, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Dale, Nick ja Kurt ovat kaveruksia, joilla kaikilla on maailman kauheimmat pomot. Nickin bisnesyrityksen pomo on vaimoaankin epäilevä ylennystä pihtaava ja kiristävä mulkkuporho, Kurtin kemikaalitehtaan edesmenneen pomon ohjaksissa oleva poika on kusi- ja kokkelipää, ja Dalen pomona toimii nymfomaani hammaslääkäri, joka ahdistelee seksuaalisesti. Yhdessä poijaat päättävät päästää pomonsa päiviltä…

”Kaameat pomot” on perusidealtaan hassunhauska komedia. Leffan ei ole edes tarkoitus olla uskottava ja sen läpipaistava jatkuva yliampuvuus tekeekin siitä huvittavan. Tykkäsin leffan yksinkertaisuudesta, sen helposti omaksuttavista hahmoista. Korkeiden odotusten myötä jouduin hieman pettymään, mutta en liikaa.

Kohelluskomediaksi Horrible Bosses on kokonaisuutena varsin mainio, vaikka nauruja olisi voinut olla enemmänkin. Muut tutut komedianäyttelijät olivat ihan OK, mutta Charlie Day oli suorastaan ällistyttävän Steve Carrellmainen. Onko se sitten huono vai hyvä asia, sitä en tiedä. Väsyneenä nappaa ja monille kohtauksille jaksaa nauraa jälkeenpäinkin. Älä kuitenkaan odota liikoja.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!