Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.4.2018, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 6 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 30-vuotias.

Peter Parker on 15-vuotias queensilainen opiskelija, mutta samalla salaa myös hämähäkkimies. Tony Stark on ottanut hänet suojiinsa, mutta epäilee alati pojan kompetenssia. Kun nuoren Peterin ego kasvaa ja hän haluaa enemmän toimintaa, hän asettaa itsensä lisäksi myös muut vaaraan…

Spider-Man: Homecoming on tervetullut tuulahdus hämähäkkimiehen maailmaan. Aiemmat Andrew Garfieldin tähdittämät The Amazing Spider-Manit eivät toimineet kohdallani yhtään, joten nuorta veijarimaista Tom Hollandia jaksaa hyvinkin katsella. Huumori on ihan hauskaa, toimintaa on riittävästi ja näyttely pysyy lapasessa. Erilainen, viihdyttävä, koko perheen Spider-Man. Ei hassumpi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!