Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 25.3.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 12 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Venäjän salainen palvelu SPECTRE juonittelee Dr. No:n kuoleman kostoa James Bondille ja englannin salaiselle palvelulle. Syötiksi laitetaan venäläinen kaunotar Tatyana aka. Tanja, joka koituu Bondin heikkoudeksi…

Toinen Bond menee selkeästi parempaan suuntaan. Bondeja on mukava seurata alusta asti ihan elokuvahistorialliseltakin kannalta, kun näkee miten homma kehittyy. From Russia With Love on oikeasti kiinnostava elokuva, jota jaksaa seurata. Olisi voinut olla vähemmän puhetta ja enemmän äksöniä, mutta dialogit ovat suhteellisen toimivia. Surkeaa autolla-ajo- ja veneilyefektiäkin oli elokuvassa vain muutama minuutti. Ihan jees Bondi.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!