Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 16.6.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Bond on juuri päässyt eroon maailmanvaltaajahullu Blofeldistä ja saa seuraavaksi tehtäväkseen kaapata kasan arvokkaita timantteja salakuljettajilta. Timanttioperaatio saa kuitenkin pian tuttuja piirteitä kun Blofeldin kädenjälki näkyy kuvioissa…

Diamonds Are Forever on harmillisesti Sean Conneryn viimeinen Bond-leffa. Connery loistaa elokuvassa ja tekee ehkä parhaan Bond-roolisuorituksensa koskaan. Tykkäsin valtavasti lentävistä lauseista ja useasta MacGyver-tyyppisestä kinkkisestä umpikujasta. Leffa on Bond-tyylisesti monipuolinen, eikä kyllästytä hetkeäkään. Twistit toimivat ja äksöniä riittää lopputeksteihin saakka. Yksi suositeltavimmista Bondeista jälleen. Toimii.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!