Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.3.2015, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 9 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 27-vuotias.

TV-reportteri Ángela Vidal pelastetaan kerrostalosta ainoana selviytyjänä. Ángela herää laivalta parin muun tyypin kanssa ja huomaa että kaikki ei ole ihan kohdallaan…

Recit ovat menneet jatko-osa jatko-osalta huonompaan suuntaan. Neljännessä osassa palataan ensimmäisen osan tarinan alkulähteille, mutta elokuva ei onnistu säväyttämään millään muotoa. Tarinan pystyy arvaamaan ennalta, sillä samaa on puitu aivan riittämiin edellisissä elokuvissa. Kyllähän tämän katsoo ja osa välikohtauksista herättää jopa hilpeyttä. Ei tuo mitään lisäarvoa ”saagalle” ja näistä ainoa oikeasti katsottava on ensimmäinen. Elokuvan alkuperäinen pointtikin katoaa kun enää ei olekaan käsikameralla kuvattu mitään. Hukkaan meni tämäkin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!