Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 7.3.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 11 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Plastiikkakirurginero Robert painii traagisen menneisyytensä kanssa samalla kun testaa uutta synteettistä ihoa kidnappaamaansa koehenkilöön, jota pitää vankina kartanossaan…

”The Skin I Live In” on kiehtova ja upea Pedro Almodóvarin jännitysdraama. Antonio Banderas sopii rooliinsa kuin nakutettu. Olen itse asiassa ällistynyt, ettei elokuva voittanut pystiä. Leffa on jännittävä ja kimurantteja kuvioita täynnä. Leffan idean mukaisesti tuloksena on kylmät väreet ja iho kananlihalla. Ällistyttävä idea ja huikea toteutus. Almodóvar teki sen taas. Kritiikinpoikasena hitusen ennalta-arvattava loppu. Leffan loppuessa olisi sen toivonut vielä jatkuvan. Kerrassaan upeaa. Uusi klassikko on syntynyt.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!