Modernin deittailun kauheus on Noalle valitettavaa arkipäivää. Sinkkuelämää viettävä nuori nainen on lopen kyllästynyt tinderöintiin, mutta törmääkin sattumalta hurmaavaan herrasmieheen ruokakaupassa. Päällisin puolin täydellinen pakkaus ei ole kuitenkaan ihan sitä miltä päällepäin näyttää…

Fresh toimii parhaiten silloin kun siitä ei tiedä mitään etukäteen, joten suosittelisin jopa jättämään lukematta tämän arvion ja katsomaan elokuvan surutta pois. Jos pidät kauhukomedioista, tulet tykkäämään tästä elokuvasta. Älä huoli, en spoilaa mitään tässä arviossa, joten halutessasi voit jatkaa lukemista.

Fresh on Mimi Caven esikoisohjaus. Siinäpä ohjaaja, josta en tiedä yhtään mitään. Ohjaajatuntemattomuudesta huolimatta elokuvassa nähdään päätähtenä mainio Sebastian Stan, joka tunnetaan ehkäpä Marvel Universumin Kapteeni Amerikan parhaana kaverina, Talvisoturina (engl. Winter Soldier).

Indie-kauhukomediaksi Fresh on todella toimiva paketti. Rivien välistä on luettavissa, että elokuva on vegaaninen kannanotto, mutta voisin kuvitella että erityisesti vegaaneille ja lihaa karttaville elokuvan aihepiiri aiheuttaa irvistelyjä. Leffa on raa’an brutaali, ällöttävä ja aihepiiriltään kiistanalainen. Sen astelma, tunnelma ja näyttely on priimaa. Miinuspisteitä ropisee ainoastaan joistakin toisen puoliajan vaiheista, joita en lähde tässä spoilaamaan.

Oikein hyvä ja mukaansatempaava elokuva. Suosittelen hyvän kauhun ja trillerin ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!