Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.11.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Forrest Gump on älykkyysosamäärältään normaalia ihmistä tyhmempi, mutta sitäkin sydämellisempi ihminen. Tämä on Forrest Gumpin elämäntarina…

Katsoin Forrest Gumpin joskus silloin kun se ilmestyi, jolloin olin vasta pieni pojannassikka. Siksi halusin katsoa elokuvan nyt vanhempana uudelleen. Ja olihan se loistava. Ei kuitenkaan niin hyvä mitä hehkutetaan, tai hehkutettiin. Tykkään Tom Hanksista, ja hän on tässä elokuvassa parhaimmillaan. Leffa ei ole myöskään turhan pitkä siihen nähden että siinä käydään läpi kokonainen elämä. Informatiivinen, viihdyttävä, hauska, ja hieman surullinenkin elokuva. Hyvä draama, jota voin suositella kaikille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!