Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 19.12.2008, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Pian eläkkeelle jäävä Lontoon Timanttiyhtiön talonmies herra Hobbs kehittää pomminvarman suunnitelman ryöstääkseen holvin timantit. Hän ei tee rikosta rahan takia, vaan jonkun paljon suuremman asian puolesta. Firman ainoa naistyöntekijä, uranuurtaja rouva Quinn ajautuu mukaan juoneen ja molemmat ovat vaarassa paljastua…

Flawless on älykästä ja jännittävää rikoskomediaa. Hiippailukohtauksissa joutuu oikeasti melkeinpä pidättämään henkeään. Todella jännittävä, mutta ajoittain hieman pitkäveteinen. Tykkään Michael Cainen jokaisesta suorituksesta, myös tässä tämä seniorinäyttelijä oli vallan mainio. Demi Moorekaan ei ollut yhtään hassumpi. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!