Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 6.4.2012, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 10 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

John Taylor on rikollinen karkumatkalla. Kun vastaan tulee otollinen talo, Taylor tekeytyy asujan ystävättären kaveriksi ja sniikkaa sisään…

The Perfect Host on B-elokuvaksi yllättävän hyvä trilleri. Mustaa komedia sisältävä jännitysnäytelmä on hahmo- ja juonikehitykseltään hidas ja ehkä hieman ontuvakin, mutta onnistuu tarkoituksessaan. Luontaista karismaa omaava Clayne Crawford on alun tökkimisestä huolimatta ihan jees näyttelijä, mutta varsinkin David Hyde Pierce on tässä elokuvassa ilmiömäinen. Ainoa itselleni ennalta tuttu näyttelijä elokuvassa on Merlin tv-sarjasta tutuksi tullut Nathaniel Parker. Leffa kokonaisuutena hyvä ja sivistynyt sisätiloihin painottuva koominen trilleri. Katso pois.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!