Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 1.6.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Jack Stanfield on pankkiirialan tietoturvan spesialisti, joka joutuu ensin identiteettivarkauden uhriksi, sitten kiristyksen ja kidnappauksen uhriksi. Huijari-rikollinen Bill Cox kiristää Jackia ryöstämään pankin – hän on ajatellut kaiken valmiiksi täydellistä rikosta varten… eikä ihmishenkiä säästellä.

Firewall on ihan katsottava elokuva. Pisteitä nostaa Paul Bettanyn ja Harrison Fordin mahtavat näyttelijäsuoritukset, sillä juonellisesti elokuvassa ei ole paljoa potkua. Leffa oli hyvä trilleri, mutta melko ennalta-arvattavissa. Loppu oli vähän ”höh”, ja leffa sisälsi juoniaukkoja, epärealistisuutta ja hieman epäkohtia. Harrisonin ja Paulin ystäville.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!