Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 24.10.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 15 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Joukko Star Wars -faninörttejä matkustaa Star Warsin Lucasin tekopaikalle varastaakseen ensimmäistäkin ensimmäisen kopion Star Wars Episodi ykkösestä, jota ovat suunnitelleet pienestä asti. Matkalla he törmäävät pahimpiin vihollsiinsa, Star Trek -faneihin, ja saavat maistaa palaa Tähtien Sota -paratiisia…

Fanboys on melko hauska nörttikomedia. Se sisälsi paljon Tähtien Sota -nörttihuumoria, ja jopa hauskaa Star Wars -parodiointia. Pidän valtavasti Heroesista tutusta Kristen Bellistä, ja oli ilo nähdä hänet tässä elokuvassa. Eniten harmitti kun Seth Rogenin roolisuoritukset olivat liian lyhyitä. Joka tapauksessa, tämä oli kelpo elokuva, jonka vähänkin Star Warseista pitävän tulisi nähdä.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!