Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 3.8.2010, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 13 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Cooper herää työpaikaltaan, ja huomaa jokaisen olevan koteloituna kiinni hyönteisverkossa. Herättäessään muita, porukalle valkenee että jättimäiset hyönteiset ovat hyökänneet kaupunkiin…

”Tuholaiset” on piristävä katastrofielokuva. Leffa on kuin tuhat kertaa parempi Eight Legged Freaks, vielä päälle hauskalla huumorilla höystettynä. Uusista komedioista tutuksi tullut Chris Marquette on oikeasti hauska. Elokuvan hahmokehitys on hyvä, ja pidin hahmojen monipuolisuudesta. Leffa ei ole vakavastiotettava eikä uskottava, mutta se kuuluu asiaan. Erittäin viihdyttävää ötökkäistä komediaa alusta loppuun. Ei suositella ötökkäkammoisille.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!