Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 13.2.2009, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 14 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

New Yorkin poliisisetä John McClane on väärissä pikkujouluissa väärään aikaan. Los Angelesin iso lasinen toimistorakennus kaapataan saksalaisten terroristien toimesta. McClane on kokenut poliisimies, joka antaa rosvojen maistaa omaa lääkettään. Panttivankien joukossa on Johnin oma vaimo, ja tunnelma käy hikiseksi kun poliisjoukkojen lisäksi FBI piirittää rakennusta…

Die Hardia sanotaan maailman parhaaksi toimintaelokuvaksi. Bruce Willisin ura pomppasi huikeaan nousuun Die Hardin jälkeen. Syntymävuotenani (1988) tehty Die Hard on kyllä eittämättä loistava toimintaelokuva. Sisältää paljon räjähdyksiä ja suoraan suoneen sykkivää toimintaa. Bruce Willis on roolissaan hauska ja taitava. Suosittelen kaikille jotka ovat missanneet, kuuluu jo melkein yleissivistykseen.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!