Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 15.6.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Naapurustossa elää viisi erilaista pariskuntaa, joilla on hieman normaalista poikkeava seksielämä… vaikka he käyvät läpi asioita saman ongelman ympärillä, ongelmat ovat hyvinkin erilaisia verrattuna toisiinsa.

The Little Death on pitkästä aikaa hauskimpia ja ehkä kiusallisimpia elokuvia mitä olen nähnyt. Australialaisista näyttelijöistä kukaan ei ole äkkiseltään kovin tunnettu ja monella heistä ei ole entuudestaan kovin montaa leffaa takana, mutta suurin osa heistä tekee aivan timanttisia roolisuorituksia elokuvassa. Serbialaissyntyinen Bojana Novakovic on ehkä tunnetuimpia, hänet muistan M. Night Shyamalan Devilistä ja Sam Raimin Drag Me To Hellistä. Erittäin pirtsakka tapaus näemmä myös draamakomediassa.

T.J. Power teki niin hyvää työtä roolissaan, että luulin hänen olevan tosielämässäkin kuuro. Erittäin hauska leffa, minut sai ainakin käkättämään vatsa kippurassa. Kokonaisuuden olisi voinut nivoa paremmin yhteen, siitä pikku miinusta, mutta muuten tässä on leffa, jonka voisi katsoa vaikka oman kumppanin kanssa. Iso peukku.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!