Ennen kuin luet, otathan huomioon, että tämä elokuva on katsottu 2.1.2016, joka tarkoittaa sitä että arvostelu on 8 vuotta vanha ja saattaa siitä syystä sisältää vanhahtanutta tekstiä tai kankeaa kielenkäyttöä. Mielipiteeni on saattanut ajan saatossa muuttua ja elokuva saattaa vaatia uudelleenkatselun uusilla aivoilla. Olin arvion kirjoittamishetkellä 28-vuotias.

Sokerimuurahaiset löytävät picnic-alueelta jackpotin, ison kipon sokeria, jota lähtevät kantamaan kotiinsa. Pahat keltiäismuurahaiset kuitenkin pilaavat suunnitelmia sekä pieni leppäkerttu on pulassa siipensä kanssa…

Olen nähnyt ”Ruohonjuuritasolta” -lyhytfilmejä lastenkanavalta aina välillä. Lyhyinä olikin aika viihdyttävää, mutta kuvittele yli tunnin elokuva, jonka pääosissa on hyönteiset ja jossa ei ole yhden ainutta dialogia. Pörinää ja surinaa kuunnellessa ja katsellessa alkoi mielenkiinto loppua jo hyvissä ajoin ennen puoliväliä. Kaksivuotiaalleni tämä oli parasta viihdettä koskaan, mutta aikuisille vähän liian leikkimielistä ja kyllästyttävää.

Mistä tämän voi katsoa?

Saitko leffavinkin? Tarjoa kirjoittajalle kahvit kiitokseksi!